Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Pizza była zgnieciona z 41cm miała z 20 nie chciało mi się dzwonić, podejrzenie że transport za szybko hamował

    Kamil, 22 kwiecień 2022

    Sałatka do poprawy

    Paulina, 15 kwiecień 2022

    Pizza super , polecamy

    KRZYSZTOF, 28 marzec 2022

    Jak zawsze pizza była smaczna tak tym razem przyjechała jakaś inna , bardziej mokra , to nie było to co zawsze.

    KRZYSZTOF, 13 marzec 2022

    Bardzo smaczna

    KRZYSZTOF, 01 marzec 2022
    Dziękujemy Zespół House Pizza Luboń

    wszystko było pyszne

    Tetiana, 20 luty 2022
    Dziękujemy Zespół House Pizza Luboń

    Super

    Paulina, 09 luty 2022

    Brak uwag

    KRZYSZTOF, 08 grudzień 2021

    Dzieku

    Andriy, 01 październik 2021

    Dziekuje

    Andriy, 21 sierpień 2021

    ekspresowo i smacznie:-)

    Izabela, 04 sierpień 2021

    Super

    Mariusz, 01 sierpień 2021

    :)

    Maciej, 27 maj 2021

    Za ostre

    Martyna, 06 maj 2021

    Pomimo wpisania w uwagach aby na pizzy nie było oregano i cebuli te składniki i tak się znalazły na pizzy.

    Marta, 11 kwiecień 2021

    Szybko pysznie

    Beata, 24 styczeń 2021

    Ocena pizzy: mega pyszna, jak zawsze
    Ocena kuriera: uprzejmy

    Agata, 18 grudzień 2020

    Super

    david, 06 październik 2020

    Smaczna pizza, świeże składniki, dostawa kilka min przed przewidywanym czasem A do tego przystępne ceny.

    Łukasz, 24 sierpień 2020

    Ekspresowa dostawa. Jedzenie smaczne. 4/5 gwiazdek za pomylone napisy na makaronach - brokułowy został opisany jako borowikowy, a borowikowy jako brokułowy, a że obie porcje były z zapiekanym serem, to dwie osoby zaczęły jeść coś, czego nie zamówiły.... Na szczęście udało się zamienić porcjami.

    Dorota, 22 czerwiec 2020

    Bardzo dobra pizza będę polecal

    Paweł, 12 maj 2020

    Brak

    Marcin, 15 luty 2020

    Najlepsza pizza !!

    Bartosz, 18 styczeń 2020
    Bardzo dziękujemy za miłe słowa i polecamy się na przyszłość Zespół House Pizza Luboń

    Pizza jak zwykle bardzo dobra, ale dostawa 20minut po czasie.

    Bartosz, 23 grudzień 2019
    dziękujemy za opinie, bardzo przepraszamy za wydłużony czas oczekiwania spowodowany bardzo dużą ilością zamówień Zespół House Pizza Luboń

    Polecam

    Mariola, 09 grudzień 2019

    Bez zman! :D

    Jakub, 07 październik 2019

    Najlepsze 😁

    Jakub, 30 wrzesień 2019
    dziękujemy za opinię :) Zespół House Pizza Luboń

    Super dostawcy i super jedzenie 😀

    Paweł, 21 sierpień 2019
    Dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość Zespół House Pizza Luboń

    Jak zwykle bez zmian :D

    Jakub, 12 czerwiec 2019
    :) Zespół House Pizza Luboń

    Pyszna pizza, dostawa szybka i sprawna. Absolutnie polecam!

    Adam, 27 maj 2019
    dziękujemy za miłą opinię Zespół House Pizza Luboń
  • Polecam

    Katarzyna, 16 kwiecień 2022

    Sałatka tragiczna

    Paulina, 15 kwiecień 2022

    Polecam

    Łukasz, 13 marzec 2022

    Zamówione dwie pizze bardzo dobre

    KRZYSZTOF, 06 marzec 2022

    Bardzo smaczna pizza.

    Maciej, 22 luty 2022
    Dziękujemy Zespół House Pizza Luboń

    Pizza na pół zimna ,a poza tym przyklejona do papieru,ciężko oderwac

    Rafał, 13 luty 2022

    Dzień dobry, nie wiem co Państwo zmienili wczoraj ale chyba salami. Dziwny zapach miała. Ogólnie świetnie wypieczona jak zawsze i przyjechała cieplutka, tylko jeden składnik intensywnie pachniał

    Małgorzata, 08 styczeń 2022

    W niecałe 30 min jeszcze pizzy nie miałem na miejscu :)) szok :)

    Tomasz, 25 listopad 2021

    Szybko i smacznie😀

    Marta, 12 wrzesień 2021

    Przepysznie :)

    Anna, 06 sierpień 2021

    Pizza przyjechała gorąca, salami dobrej jakości, ciasto wypieczone

    Małgorzata, 01 sierpień 2021

    Przepyszne jedzenie jak zawsze :) Polecam gorąco.

    Adrianna, 19 czerwiec 2021

    Super

    Justyna, 11 maj 2021

    Pizza pIekla masakrycznie :) Polecam super smak, super jedzenie

    Michał, 30 kwiecień 2021

    Ekspresowa dostawa

    Marta, 26 styczeń 2021

    40 minut w dostawie zamówienie !!! Gdybym sam nie dzwonił to zero informacji ze strony restauracji....

    Piotr, 10 styczeń 2021

    Margaritta smakuje jak spalony papier

    Klaudia, 21 listopad 2020

    Bardzo szybka dostawa, miła obsługa

    Sebastian, 05 wrzesień 2020

    pizza była zimna i bez smaku !!!

    Maksym, 13 lipiec 2020

    Proszę czytać info i uwagi ;)

    Daria, 31 maj 2020

    Czas dowozu 20min :D

    Sebastian, 27 marzec 2020
    :) Zespół House Pizza Luboń

    Norma 😁😁

    Jakub, 02 luty 2020

    Wszystko w porządku

    Borys, 30 grudzień 2019
    dziekujemy za opinie Zespół House Pizza Luboń

    Burgery smaczne :)

    Jakub, 19 grudzień 2019
    bardzo dziekujemy za opinie Zespół House Pizza Luboń

    Zamawiałem 2 pizze: kebab i hot dog. Obydwie smaczne więc polecam !

    Artur, 01 grudzień 2019
    Bardzo dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie Zespół House Pizza Luboń

    Najlepsze! :D

    Jakub, 05 październik 2019
    dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość
    Zespół House Pizza Luboń

    Super

    Mariola, 29 wrzesień 2019
    dziękujemy za opinie Zespół House Pizza Luboń

    Jak zwykle świetnie.

    Bartosz, 07 lipiec 2019
    Dziękujemy za opinię Zespół House Pizza Luboń

    Pyszna pizza, nie mam uwag :)

    Artur, 10 czerwiec 2019
    dziękujemy Zespół House Pizza Luboń

    długi czas oczekiwania na pizze, owoce morza na pizzy gumiaste a sama pizza mało wyrazista

    Marcin, 27 maj 2019
    Bardzo dziękujemy za obiektywną ocenę, napewno weźmiemy sobie ją do serca. Co do czasu oczekiwania, w weekendy zawsze czas jest wydłużony ze względu na ogromną ilość zamówień Zespół House Pizza Luboń